Gå vidare till innehåll

Frakt & Retur Policy

FRAKT

Produkten skickas från ett av våra utländska lager. Det tar 2 arbetsdagar att slutföra beställningen innan paket skickas ut. Leveranstid: 6-13 arbetsdagar innan paketet anländer.

När din order skickats får du ett mejl med en länk där du kan spåra din order.

Skickas ordern från ett av våra utländska varuhus kan det eventuellt medföra en importavgift som du som kunder står för.

RETURER

Skulle du av någon anledning vilja returnera din produkt har du 30 dagars ångerrätt när du fått varan oavsett anledning, får du alla dina pengar tillbaka vid returnerad vara.

Eventuella returfrakts kostnader står kunden för.

Mejla oss på kontakt@heydogs.se så hjälper vi dig!

 

Digital produkt:

Genom att köpa denna produkt, som blir direkt tillgänglig då den är en helt digital produkt, så intygar du att du är införstådd med, och accepterar, att inga återköp av produkten är möjliga. Moms inkluderas i priset!

 

Outlösta Paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade eller vägrade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift på 99 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 11 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

30 dagar öppet köp

Gratis leverans

Support svarar inom 1 arbetsdag